Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Manyetik kilitte bir elektromıknatıs ve bir arma tür plakası dü daneşeli vardır. Elektromıknatıs kapı çerçevesine armatür plakası, kapı kapatılmış olduğunda elektromıknatısa değecek şekilde bapya monte edilir.

Nesil ve daire kabil mekanların giriş kapısının güvende olması aşamasında “Kapı kaç defa kilitlenmeli?” sorusunun…

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir sair özelliği kilit + kol seti veya panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı sahih itilen ve kolayca açılmasını sağlayıcı ürkü ekip şeklindedir. Cafcaflı durumlarda kullanılacağı kucakin olabildiğince ustalıklevsel şekilde uhde yapmalıdır.

Yangın kapısının (acil çıkış kapısının) üs amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide strüktürlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir yeğinndaki duman, yangın, doğal gaz vs. kadar durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu menfi koşulların öteki katlara geçişini çelmek veya olanaklı olduğu kadar geciktirmektir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın sınırlı bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı terk etmesine yahut yangınla uğraş ekiplerinin çdüzenışmasına olanak sağlamlar. Yangın kapıları çoklukla otomatik olarak kapanan ve ürkü amerikan barı kadar müstacel durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Mono blok cisim gestaltsı branş sistemi yahut panik bar sisteminin kilidin sineinden geçen 4 pare cıvata ile bir birine rabıtlanması ile sağlamlanmaktadır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı harbi itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü Branş binasında kullanılır. Ateş Yangın Çıkış Kapısı takkadak ihtiyaç mahsus bu aparat az çok işlevsel ve teltiksiz olmalıdır.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile ilgili hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın Kapısı Ne Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına rabıtlı olmakla yan yana olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü takkadak çabucak tahliye olmasını sağlayıcı bu hâl dirilik kaybı olmaması bağırsakin önemlidir.

Evet yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ne kadar müddet alevlerin ve yamanın yayılmasını engelliyor?

Yamaç adetsı: Binaların misil adetsı kapıların saykaloriı belirlemede rol oynar. Çok katlı yapılarda her katta bir kıta müstacel çıkış kapısı mahal almalıdır. Erdemli katlı mimarilarda katlar arasındaki intikallerde de baplar bulunabilir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page